Våre guider

 

Våre guider er alle dyktige entusiaster som elsker utendørsaktiviteter. Guidene er ikke bare ekstremt glad i utendørs rekreasjon, men er også kompetente og ansvarlige mennesker. Guidetjenestene ble etablert av fiskeentusiaster med et sterkt ønske om å tilby et bredt spekter opplevelser i området.

Tor-Olav and Jan-Petter

Tor-Olav Røisgaard og Jan-Petter Røisgaard vokste opp på Røisgaard i Uvdal. Hardangervidda har vært deres lekeplass fra fødsel av. Sammen har de drevet Mårbu Turisthytte i syv år, og nytt vertskaps-rollen i fjellet. I dag driver Tor-Olav gården de har vokst opp ved, mens Jan-Petter jobber med salg og markedsføring av lokal mat. De er begge en del av den Norske Turistforeningen.

 

Hilde and Jørgen

 

Hilde og Jørgen bor på Geilo hvor de driver firmaet Vinternatt. Vinternatt tar med seg folk på overnattingsturer i vinterfjellene. Begge er utdannet innen friluftsliv, og liker å tilbringe tid utendørs. Om sommeren tar de grupper på turer rundt i Geilo og i Hardangervidda Nasjonalpark. Ta en titt på deres guidede turer til Ustedalsfjorden, Tuva Turisthytte, mellom Finse og Haugastøl! Turene passer for de fleste og er en fin måte å bli kjent med norsk uteliv.

Tobias Holter

 

Tobias Holter, er 26 og en lidenskapelig fisker. Han liker å fiske hele året, og fisker etter mange forskjellige arter. Det er likevel tørrfluefiske etter ørret som ligger nærmest hans hjerte. Utallige fisketurer, diskusjoner, utdanning og litteratur har gitt ham mye kunnskap og praktisk erfaring innen fiske. Ett fiske kurs med Tobias er en myk, morsom og pedagogisk introduksjon til denne fantastiske hobbyen. På kurset på Groven gård underviser han i kaste trening, innsikt, praktisk og nyttige tips for å komme i gang.