Overnattingsmuligheter

 

Rundt Hardangervidda Nasjonalpark finnes det et fantastisk utvalg av overnattingsmuligheter og områdettilbyry alt fra campingplasser til hotell.

 

Hytte ved Langesjøen

 

Håvardsrud leier ut hytte med 2 båter, redskapsfiske og garnfiske for en halv uke eller hel uke. Dette er det ideelle stedet for deg som er interessert i friluftsliv, fiske og frisk natur. Ta med deg venner eller kolleger på jobben og til en unik opplevelse.

 

Hytta er ledig fra lørdag 5. til lørdag 12. august

Det er mulighet for guidede turer og kurs i rakfisk med norgesmesteren i rakfisk 2016!

Leie av hytta koster 18 000 for ei heluke og 12 000 for ei halvuke. Guiding og kurs får du for kr 2500,- pr. person (inntil 6 personer).

Vi kan skreddersy ett opplegg for deg!

 

Vi er å treffe på mobil 97069810 eller epost vilhelm@havardsrud.no

GEITHYTTA

 

 

Geitevatn ligger helt i begynnelsen av Numedalslågen, som er en av de vakreste vassdragene for ørretfiske i Norge. Vi leier ut en hytte med fire senger og to båter for aktivt fiske i Geitevatn.

 

Vi leier ut ukevis eller på helgebasis, med eller uten veiledning. Samt korte perioder i forbindelse med en guidet tur.

 

Kontakt oss på post@uvdal.no for mer informasjon og booking.

 

GRYTTJØNNLÆGER

 

 

Gryttjønnlægeret ligger ved Gryttjønnan ved grensen til Hardangervidda Nasjoanlpark. Det er flere små innsjøer i området, så vel som utrolige muligheter for fiske og fotturer.

 

Denne hytta kan leies med eller med en guide. Leien inkluderer fiskerett til 4 små innsjøer rett utenfor hytta.

 

Kontakt oss på post@uvdal.no for mer informasjon.

 

VERALDRUD

 

Harald Åsen har flere overnattingsalternativer nær vann til leie. Kontakt ham på:

 

Tlf: +47 41511310

E-post: harald@veraldrud.no

 

 

 

Mårbu Seter og Fjellstue

 

Mårbu Seter og Fjelltue er en familiedrevet, tradisjonell hytte på Hardangervidda, med en koselig atmosfære og naturopplevelser rett utenfor døren.

Mårbu Seter og Fjellstue kan beverte møter, kurs og bedrifter for opptil 25-30 personer. Du kan komme hit med båt over Mårfjorden, eller på beina. Vi tilbyr bagasjetransport hele veien til hytta.

 

Terrenget rundt Mårbu tilbyr mange spennende turmuligheter, du kan ta en rolig og kort spasertur over Skjortedalen, eller klatre en høyere topp for en spektakulær utsikt.

 

Mårbu Seter og Fjellstue er åpen alle dager i sesongen.

Se deres nettside for mer info.

 

Kulturhistorien er stor i hele området, og hytta ligger langs den gamle hovedveien mellom øst og vest: Nordmannsslepa.

 

Terrenget rundt hytta gjør det mulig å vandre både for nybegynnere og erfarne turgåere. Hytta er tilknyttet gode stier til andre hytter i Hardangervidda Nasjonalpark, inkludert Imingfjell, Solheimstulen, Kalhovd og Rauhelleren.

 

Rundt hytta er det mulig å plukke bær, fiske og svømme i fjorden eller ta ett bad i vår utendørs badestamp. Båtutleie og fiskekortsalg finnes på Mårboden som ligger like i nærheten.

 

Om vinteren er hytta ubemannet, men kan leies til familier og grupper ved forespørsel. Forespørsler kan sendes via mail til maarbuseterogfjellstue@gmail.com

Overnattingsmuligheter ved Geilo

 

Enten du vil slappe av foran peisen i en tømmerhytte eller nyte livet med spa og afterski på et hotell, har Geilo alt!

 

VisitGeilo har en omfattende liste over de ulike innkvarteringsmulighetene for området.

 

Se: VisitGeilo for mer informasjon

 

Overnattingsmuligheter ved Rødberg.

 

 

Mulighetene i Uvdal er mange, fra hoteller, campingplasser, bed and breakfast til eksklusive private hytter.

 

Se vår nettside for mer informasjon.

 

 

DNT HYTTER

DNT har 43 betjente hytter i Sør-Norge. Hyttene drives av en vert og tilbyr som regel måltider og overnatting i to- eller fire-sengsrom eller sovesal. De fleste hytter har enkel, god standard med strøm, dusj og tørkerom. Flere av de betjente hyttene har selvbetjent tilbud utenfor hovedsesongen.

 

Nesten alle de betjente hyttene er åpne i påsken og fra slutten av juni til midten av september. Noen er også åpne i løpet av vinter- og høstferien. Haukeliseter og Preikestolhytta er åpne hele året.

 

På betjente hytter kan du bestille et rom på forhånd. Kontakt verten direkte ved å ringe eller sende en e-post. Noen hytter tilbyr også booking via nettsiden.

 

https://www.dnt.no/hytter/betjente/