Din turguide på Vidda

 

VisitHardangervidda er et pågående prosjekt. Prosjektet startet som et ønske om å gjøre det lettere og ta i bruk Hardangervidda Nasjonalpark.

Vi tilbyr nyttig informasjon for å gjøre din opplevelse i nasjonalparken best mulig.

 

 

Vårt team består av våre guider, lokale produsenter, bønder, hytteeiere og mange flere.

 

Våre guider er morsomme, vennlige, utadvendte og interessert i vår fantastiske nasjonalpark. Våre guider har vært en stor del av vår produktutviklingsprosess, de kjenner området og kundeansvaret bedre enn noen andre.

 

For oss er det viktigste å sikre at din tur blir slik du ønsket. Antallet besøkende til vår lille flik av kloden øker raskt, vi ønsker derfor å gi deg den beste informasjonen om hvor du burde reise, hvordan du kommer dit og når. Våre kunder er veldig viktige for oss og har derfor vært en stor del av vår produktutvikling og vår informasjonprosess.

 

Hvis du har noen tips, triks osv, del gjerne denne informasjonen med oss ​​via e-post til visithardangervidda@gmail.com. Vi vil gjerne høre fra deg!

 

VisitHardangervidda startet som et samarbeidsprosjekt mellom de to kommunene Hol og Nore og Uvdal. De to kommunene ønsker å se utover og forbi kommunegrensene for å skape best mulige opplevelser.

 

Vi ønsker å takke alle våre partnere for en fantastisk holdning før vår første sesong.