Guidede turer

 

 

 

 

 

VisitHardangervidda tilbyr guidede turer i de to kommunene Hol og Nore og Uvdal. Med tilgang til noen av de beste ørretvanna i Norge er muligheten for en fantastisk fiskeopplevelse stor.

 

Vi tilbyr profesjonelle guidede turer på alle nivåer.

Velg fra vårt utvalg av pakketurer, eller kontakt oss for en skreddersydd turopplevelse.

Guidet tur til Geitvassdalen

 

Tor-Olav og Jan-Petter Røisgaard vokste opp i Uvdal og har hatt nasjonalparken som lekeplass hele sitt liv. Geitevatn ligger i begynnelsen av Lågen, som er en av de vakreste vannveiene for ørretfiske i Norge. Du kan leie vår hytte med fire senger, to båter for aktivt fiske i Geitevatn. Vi leier ut hele uker, i helgene, med eller uten veiledning, samt kortere perioder i forbindelse med en guidet tur.

 

Du kan kontakte oss på post@uvdal.no for mer informasjon og booking.

 

Opplev en natt i et telt på Ustedalsfjorden

 

Vi går på en liten vei i flatt terreng og sover i telt ved fjorden. Om kvelden lager vi bål og griller. Dag to står vi opp til frokost og fortsetter turen rundt fjorden og spiser nistepakker. Dette er en to-dagers tur med plass til mange pauser, egnet for barn og nybegynnere. Denne turen inkluderer alt som mat, drikke, soveposer, telt og liggeunderlag. Du trenger bare å ta med ekstra varme klær og toalettartikler.

 

Pris 7000,- NOK per familie. Det vil alltid være to guider med deg på denne turen.

 

For mer informasjon skriv til oss på post@vinternatt.no

Fluefiske kurs med Tobias Holter

 

Vi har ledige plasser på kurs mellom 28.08 til 31.08. Målet med kurset er at du skal kunne bruke grunnleggende kasteteknikker, ha kunnskap om knuter, utvalg av fluer osv.

 

Heldagskurs: 1500 kr per person

Halvdagskurs: 750 kr per person

Barn under 18 år får 50% avslag.

Alle priser er ekskl. Mva.

 

Kurset inkluderer lån  av utstyr, transport til og fra Geilo og lunsj.

 

Vi kan skreddersy etter  ønsker og behov for større grupper.

 

For mer informasjon og registrering kontakt Anne Borgnes på tlf: 95092224 eller send en epost til: anne.bj.borgnes@gmail.com

Inspirasjonstur til Ustedalsfjorden

 

Bli med på en flott kveldstur til Ustedalsfjorden hvor vi lager bål og griller. Du vil kunne bidra til å lage et enkelt og velsmakende måltid for hele familien.

 

Pris 449,- NOK per voksen, barn 349,- NOK. Prisen inkluderer bål, mat og drikke.

 

Møteplass ved Vestlia Resort.

Registrer deg på www.vinternatt.no eller skriv en mail på post@vinternatt.no

 

Hvis du ønsker å bestille en privat tur for deg og din familie, er det mulig på forespørsel.

Guidet tur og fiske på til Tuva Turisthytte

 

Tuva Turisthytte ligger 1200 meter over havet og ble bygget i 1915. Hytta er en av de eldste privateide hyttene på Hardangervidda. Vi overnatter på Tuva i  to netter hvor vi nyter god mat, gode verter og fantastisk natur. Om dagen går vi på tur i nasjonalparken og fisker i vannet ved hytta om ønskelig. Kvelden kan brukes til kortspill, en kald øl i hytta eller bare nyte stillheten.

 

Prisen inkluderer overnatting, mat og sengetøy. Du må ta med egne klær og sko tilpasset høyfjellet, samt toalettsaker. Du vil motta en pakket liste før reisen begynner.

 

Pris 3995,- NOK per person, minimum 4 personer.

For mer informasjon skriv oss på post@vinternatt.no

 

Guidet telttur i Hardangervidda National Park

 

Du kan delta på en guidet tur mellom Fagerheim og Haugastøl. Det er mulig å leie utstyr om nødvendig. Denne turen passer godt for nybegynnere eller de som liker å bruke mye tid på tur. Turen strekker seg over 3 dager, og du har muligheten til å lære mye om camping i fjellet om sommeren.

 

Turen starter på 1151 meter over havet (moh) og slutter på 1000 moh, og strekker seg over 20 km spredt over tre kortere dagsturer.

 

Pris 1495,- NOK per person, mat og transport er ikke inkludert. Du vil motta en pakkeliste før turen. Det er mulig å ta buss fra Haugastøl tilbake til Fagerheim på slutten av turen.

 

Send oss ​​en e-post til post@vinternatt.com for mer informasjon og booking.

Skreddersydde turer

 

 

Drømmer du om en ferie i fjellet i sommer? Vi tilbyr turer i Hardangervidda Nasjonalpark og Geilo.

 

Vi har erfaring fra sommer- og vinterturer og er utdannede utendørsguider. Vi har sovepose, liggeunderlag og telt dersom du ikke har selv.

 

Du må ha en ryggsekk, vandrerstøvler og klær for forholdene. Turen tilpasses deg og dine øsnker og behov.

 

Skriv epost til post@vinternatt.no eller ring
tlf 0047 41636579 for mer informasjon og booking.

 

Guidet tur fra Prestholtseter til Hallingskarvet

 

Vi møtes på Prestholtseter og går opp til Hallingskarvet. Steintrappen er bygget av Sherpaer fra Nepal og har 2000 trinn.

 

Prestholtseter er en kafé full av tradisjoner. Prestholtseter ligger rett over Hallingskarvet, 1242 meter over havet, ved siden av Hallingskarvet nasjonalpark. Det er en favorittdestinasjon for vandrere, både sommer og vinter.

 

Du kan kjøre til Prestholtseter eller vi kan hente deg på Geilo stasjon.

Pris 449,- NOK per person. Prisen inkluderer lunsj på trappene, vann og guider.

 

Skriv epost til post@vinternatt.no eller ring
tlf 0047 41636579 for mer informasjon og booking.

Opplev en natt i telt på Hallingskarvet

 

Vi starter og avslutter turen på Ustaoset. Vi sover i telt ved trappen opp mot Hallingskarvet og går tidlig dag to. Trappene som er bygget av Sherpaer fra Nepal har blitt en stor attraksjon.

 

Du må ha sovepose og telt med deg, eller du kan leie fra oss for en rimelig sum. Denne turen passer til de fleste. Vi setter de store ryggsekkene ved foten av trappen før vi går opp og ned til Hallingskarvet,  men resten av turen må alle kunne bære sin egen sekk.

 

Pris 1095,- NOK per person. I prisen er middag inkludert, de andre måltidene må du selv være ansvarlig for.

 

Kontakt oss på post@vinternatt.no for mer informasjon og booking